Song na podporu MHD už tři týdny kraluje hitparádě

Originální píseň na podporu MHD, kterou pro Sdružení dopravních podniků (SDP ČR) složil
a nazpíval hudebník Ventolin, už třetí týden dominuje hitparádě Velká sedma na Radiu 1. Zároveň stoupá počet zhlédnutí videoklipu na YouTube. Za měsíc od zveřejnění si ho pustilo přes 130 tisíc lidí.

„Reakce na píseň MHD jsou pestré, pro nás je ale důležité, že převažují ty pozitivní. Máme skvělé ohlasy od profesionálů jak z hudební, tak marketingové branže. A hlavně – téma MHD ve veřejném prostoru rezonuje, což byl náš záměr,“ uvedl předseda marketingové skupiny SDP ČR Slavoj Dolejš.

Skladba byla na začátku února nasazena jako novinka v hitparádě Velká sedma na stanici
Radio 1. Hned další týden ji hlasy diváků vynesly první místo a tuto příčku drží již tři týdny.

„Posluchačstvo Radia 1 nejenže baví vtip téhle skladby, ale také cení smysl hromadné dopravy ve městě. Měli jsme tu i několik speciálů věnujících se mobilitě ve městě a Ventolin to vlastně celé krásně shrnul. K tomu je to interpret, který je v našich vodách obecně populární. Takže krásná trefa do černého,“ zhodnotil skladbu programový ředitel Radia 1 Zdeněk Lichnovský.

S pozitivními reakcemi od fanoušků se setkává i samotný autor písně David Doubek alias Ventolin na svých koncertech. „Nečekal jsem, že publikum tenhle song tak rychle přijme. Nejenže ho lidé na koncertech znají, přímo ho vyžadují a zpívají spolu se mnou.“

Sdílet

Dopravní podnik města Olomouce, a.s. Dopravní podnik města Olomouce, a.s.

Sídlo společnosti:
Koželužská 563/1, Olomouc
+420 585 533 111

Společnost Dopravní podnik města Olomouce, a.s., IČO 47676639, sídlo Koželužská 563/1, 779 00 Olomouc, je členem koncernu statutárního města Olomouc, kde statutární město Olomouc, IČO 002 99 308, se sídlem Horní náměstí 583, 779 11 Olomouc, vystupuje jako řídící osoba.

Najdete nás také na:

YouTube Instagram Twitter

Copyright © 2024 Dopravní podnik města Olomouce, a.s.

Realizace © WINTERNET s.r.o.